Familia Raicu din Com. Calugareni –  Jud. Giurgiu
22 aprilie 2017
Elevii din clasele I-IV din Satul Livada Mare – Jud Buzau
16 noiembrie 2017

Centru Social-Educational pentru copiii din Com Ganeasa

Update 2019: Evolutia lucrarilor:  combustibilul care ne da energia, sa mergem mai departe, alaturi de prietenii Asociatiei .

In anul 2018 , am reusit sa curatam terenul, sa ne bransam la electricitate / apa si sa incepem lucrarile la imprejmuirea terenlui de 1,200 mp.

In anul 2019, am finalizat lucrarile la imprejmuirea terenului si am inceput consolidarea / renovarea cladirii. In prezent ( octombrie 2019 ), este ridicata mansarda, inlocuit tot acoperisul, cladirea este izolata la exterior si cu fatada schimbata. Exteriorul este gata in proportie de 70% ( mai avem de montat ferestrele si usa ), iar din luna martie 2020 incepem lucrarile in interior ( refacere zidarie instalatii sanitare, termice si electrice, dotarea cu mobilier ). Conform calendarului, in septembrie 2020 vom deschide portile primilor nostri beneficiari.

Mai este de lucru, pana la deschiderea primului afterschool social din Comuna Ganeasa, dar nu dam inapoi, luptam cu provacarile finantelor.

Principalul obiectiv al Asociatiei pentru anul 2018 este amenajarea unui Centru Social-Educational pentru copiii din Com Ganeasa Jud.Ilfov.

Am primit cu titlu de sponsorizare un teren de 1200 mp , pe care se afla o casa cu 3 camere, in prezent intr-un stadiu avansat de degradare.

Toate fondurile Asociatiei, prezente si viitoare, le vom redirectiona catre acest proiect:

  • amenajare teren
  • imprejmuire cu gard
  • consolidare
  • renovare casa
  • dotare cu mobilier si aparatura minim necesara

Dorim sa venim cat mai repede in sprjinul copiilor (cazuri sociale) cu o masa calda, asistenta medicala, asistenta scolara etc.

Proiectul se va dezvolta gradual, principalii beneficiari fiind copiii din cele 5 sate ce formeaza Com. Ganeasa -Jud. Ilfov.