Oamenii au nevoie de tine. Implica-te!


Despre Academie


Academia Faptelor Bune este o organizatie non guvernamentala care isi propune sa ofere ajutor si asistenta persoanelor defavorizate, facilitandu-le astfel integrarea in societate.


Povestea faptelor bune începea in urma cu cativa ani, cand oamenii din jur acceptau „provocarea” de a face bine. Cu toate acestea, impactul era considerabil mai mic.

Instituirea unei entitati specializate si de incredere reprezenta forma organizata care putea genera mai multi beneficiari, contribuind astfel la misiunea noastra. Astazi, Academia Faptelor Bune reprezinta incununarea acestor dorinte.

Cum lucram?


Prin activitatea pe care o desfasuram, atragem fonduri pe baza de donatii si le redirectionam catre persoanele pe care le asistam, asigurandu-le suportul necesar.

Donatorii si sponsorii beneficiaza de transparenta in ceea ce priveste fondurile directionate, iar cum orice fapta buna este rasplatita, Academia Faptelor Bune ofera consultanta financiar-bancara.

Suntem alaturi de copiii orfani, de persoanele cu dizabilitati, de persoanele fara un acoperis deasupra capului. Pentru o lume mai buna, suntem alaturi de cei care au cu adevarat nevoie de ajutor!

Tu esti?

Lista voluntari


Veseli, iubitori, gata de sarit in ajutor! Mereu cu zambetul pe buze si foarte implicati! Lor le multumim!

Cabinet de Avocat "Doina Dulgheru"

doina.dulgheru@yahoo.com

Expert contabil Emilia Diaconescu

www.abcont.ro

SAM EXPO

www.samexpo.ro

360ADVERTISING

www.360advertising.ro